University of Iowa College of Engineering - Penrose Donor Wall

Iowa City, IA

Services provided on this project:

Graphic Design Overview:

Penrose Donor Wall is an installation in the College of Engineering’s corridor linking the existing building to the newly constructed addition. Recognizing donors to the construction project, this display presents donor names among a mathematically based tile pattern layered over a video curtain wall. This dynamic installation showcases large-scale imagery of engineering and beautifully floats donor recognition tiles over the surface to tell a meaningful story of commitment to the field of engineering. Photography by AJ Brown Imaging

  • CLIENT: University of Iowa College of Engineering
  • COMPLETE: November 2018
  • AWARDS:
    • - Bronze Award -
  • LINKS:
  • View Related Project Types:
    College & University